Aydın İl Müftüsü Hıdır Bayrak, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar etkinliğinde Aydın protokolünü bir araya getirdi. İl Müftüsü Hıdır Bayrak"ın ev sahipliğinde Aydın Polis Evi"nde gerçekleşen etkinliğe Aydın Valisi Mustafa Malay, Belediye Başkanı İlhami Ortekin, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan, İl Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar ve çok sayıda daire amiri katıldı.
Samimi bir dostluk ve sohbet havası içinde gerçekleşen iftar yemeğinin ildeki kurumlar arasında dayanışmaya vesile olduğunu söyleyen İl Müftüsü Hıdır Bayrak, “Müftülüğümüzün Ramazan ayı etkinlikleri muhtelif faaliyetlerle yürütülmektedir. Va"z ve irşad hizmetlerinin dışında sosyal ve kültürel faaliyetler de gerçekleştirilmektedir. Bunlardan biri de daire amirleri ile iftarda buluşma olmuştur. Ramazan ayı dolayısıyla verilen iftarların halkımız arasında sevgi, dayanışma ve muhabbetin artmasına vesile olduğu bilinmektedir” dedi.
İl Müftü Yardımcısı Necati Topalloğlu"nun duası ile son bulan iftar yemeğini organize eden İl Müftüsü Bayrak, davete katılan konuklarıyla tek tek ilgilendi.