Ziyarete Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Nakiddin Buğday"ın eşi Yasemin Buğday, vali yardımcılarının eşleri Semra Koçberber, Gelengül Alkan, Arzu Çobanoğlu ve İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt"un eşi Seher Kurt katıldı
Huzurevine gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür eden, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Çenet, yaşlılarla birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, protokol eşlerinin de kendilerini yalnız bırakmaması nedeniyle mutluluğunun daha da arttığını belirtildi.
Türk milletini birbirine bağlayan değerler olduğuna işaret eden Aylin Coş da, “Ne yazık ki, son zamanlarda bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz. Sevdiklerimizle, akrabalarımızla birlikte zaman geçirerek mutlu olacağımız zamanları elimizin tersiyle itip, şahsımıza münhasır şekilde yaşamaya başladık. Çoğunlukla bayramlar artık tatil haline dönüştü. Biz bu değerli günlerimizin kıymetlerini korumalıyız. Daha başka korumamız gereken sevdiklerimizin hal hatırlarını sormamıza vesile olacak kutsal günlerimiz, kandillerimiz var. Bu gibi özel günler, bizlerin değişen karmaşık dünya ortamında yalnız olmadığımızı, bizler için iyi dileklerde bulunan insanların olduğunu hatırlatmaktadır” dedi.
Konuşmaların ardından Bayan Coş ve protokol eşleri huzurevinde barınan yaşlılarla teker teker sohbet ederek, herhangi bir sıkıntılarının olup olmadıklarını sordu. Kaldıkları huzurevinin şartlarından memnun olduklarını söyleyen yaşlılar da, ilgilerinden dolayı Bayan Coş ve protokol eşlerine teşekkür etti.
Bayan Coş ve beraberindekiler daha sonra huzurevinde incelemelerde bulunarak, boş zamanlarını ahşap boyama yaparak değerlendiren yaşlıların atölyesini gezdi. -iha