Yeni buzdolaplarına, HydroPlus ve VitaPlus özelliklerinin yanı sıra, uzun ömürlü led aydınlatma, dondurucu bölümünün kapağına yerleştirilen buzmatik, kullanımı kolay, çekilebilen cam raf ve serin saklanması gereken makyaj malzemesi ve ilaç gibi malzemeleri ayrı bir yerde tutmanıza olanak veren MixBox fonksiyonları da eklendi
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yepyeni no frost buzdolabı BD2056I3PN yüksek teknolojiyi, pratikliği ve her türlü ihtiyaca cevap veren farklı özellikleri ve fonksiyonları bir arada sunuyor. Yeni no frost buzdolabı, A sınıfından % 40 daha fazla enerji tasarrufu sağlayan A++ enerji sınıfında olması nedeniyle aile bütçesine önemli bir katkı sağlıyor. Ayrıca BD2046H2IN, BD2056H2AN, BD2056H2IN buzdolaplarını da piyasaya sunan Profilo Dayanıklı Ev aletleri ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yeni satışa sunulan BD4374ANFM, BD4607ANFE BD4308ANFE modellerinde bulunan AirCarpet özelliği ise buzdolabının içindeki cam rafların her birinin aynı soğuklukda olmasını sağlıyor.
 
Profilo’nun yeni no frost buzdolaplarında bulunan  HydroPlus özellik, meyve ve sebzelerin tazeliğini 2 kat daha uzun süre korumasını sağlıyor.  Yeni buzdolaplarında bulunan VitaPlus özelliği de buzdolabının iç ısısı sabit tutarak gıdaların uzun süre en iyi koşullarda ve kıvamında korunmasına yardımcı oluyor. Buzdolabındaki kokulardan rahatsız oluyor, hijyenle ilgili endişeler mi taşıyorsunuz? Profilo’nun yeni no frost buzdolapları bu konuya da çözüm getiriyor. Antibakteriyel AirFresh Filtre özelliği ile kokuları ve mikro bakterilerin oluşmasını engelleyerek ekstra hijyen sağlıyor.
 
Profilo, yeni no frost buzdolapları BD2046H2IN, BD2056H2AN, BD2056H2IN ve BD2056I3PN modellerine yeni özellikler de ekledi. Dondurucudan yer kazandıran ve kullanımı çok pratik olan dondurucunun kapağına yerleştirilen buzluk, uzun ömürlü, daha ekonomik ve daha şık led aydınlatma yeni no frostlara eklenen özellikler arasında. Çekilebilen cam raf, bir yandan kullanım kolaylığı sunarken, eşyaların rahatlıkla alınabilmesi ve konulabilmesine olanak sağlıyor ayrıca, estetik bir görünüm ile temizlik yapmayı çok kolay bir hale getiriyor. MixBox ise serin saklanması gereken makyaj malzemesi, ilaç vb malzemeleri ayrı bir yerde saklanmasını sağlıyor. Profilo mağazalarını bir ziyaret edin, “Buzdolabı” ile yeniden tanışın.
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri hakkında
 
1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200’ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.