Profilo Dayanıklı Ev Aletleri kalabalık, büyük aileler için yepyeni bir ürün sunuyor; Yeni CM 1200 DTR otomatik çamaşır makinesi, çamaşırı çok veya kalabalık ailelere sahip ev hanımlarının hayatını kolaylaştırıyor. A sınıfından % 24 daha fazla enerji tasarrufu sağlayan 9 kg  kapasiteli yeni çamaşır makinesi, geniş kapasitesi ile çamaşırlarınızı tek seferde mükemmel temizliyor, çamaşırların hassas ve en etkin şekilde yıkanmasını sağlıyor.
 
Profilo’nın yeni CM 1200 DTR çamaşır makinesi MultiPlus serisine dahil olduğu için kullanıcılara hız ve ekonomi arasında seçim şansı tanıyor. Kullanıcıların seçimi ne olursa olsun her zaman en iyi yıkama performansını garanti ediyor. Hızlı seçim JetPlus %65’e varan zaman tasarrufu sağlarken, ekonomik seçim EkoPlus ile enerjiden %50 oranında daha fazla tasarruf sağlıyor.*
 
Çamaşır miktarına göre kullanılacak su miktarını ayarlayarak, her yıkama fazı için gerekli miktarda su kullanılmasını ve mükemmel yıkama sonuçları elde edilmesini mümkün hale getiren su akış sensörü sayesinde geliştirilen Active Water özelliği ise doğal kaynaklara duyarlı su tüketimine olanak veriyor. Elektrik ve su tasarrufu sağlayan Aqua Save özelliği böylelikle hem çevreye hem de aile bütçesine ekstra katkıda bulunuyor.  
 
Profilo’nun yeni CM1200 DTR çamaşır makinesinin bir başka özelliği ise yüksek performanslı, uzun ömürlü SilentPlus motoru. Daha sessiz ve daha uzun ömürlü olan bu motor sayesinde istediğiniz saatte evde uyuyanları ya da komşuları rahatsız etmeden çamaşır yıkamaya olanak tanıyor.  
 
Sentetikler, iç giyim, aktif, gömlekler, yünlüler, hassas çamaşırlar ve karışık yıkama programları bulunan CM 1200 DTR, Ekspres 15' programı sayesinde de az kirli ya da hemen yıkanması gereken çamaşırları 15 dakikada çabucak temizliyor 
 
Yeni CM1200 DTR çamaşır makinesi program akışını, kalan süreyi ve bitiş zamanının takip etme olanağı veren göstergeye ve başlama zamanını erteleyebilme özelliğine de sahip. Dokunmatik tuşları, yoğun yıkama, ön yıkama programlarıyla kullanımı son derece pratik ve konforlu olan yeni çamaşır makinesi CM1200 DTR, içindeki kırışık azaltan hassas teknoloji sayesinde kolay ütüleme olanağı da sunuyor. Özel programları, köpük tanıma sistemi ve dengesiz yük kontrolü özelliği ile kullanımda rahatlık sağlıyor.
 
* JetPlus için 5 kg çamaşıra kadar 60 derece pamuklu programında EkoPlus seçimine göre ve EkoPlus için 8 kg çamaşıra kadar 60 derece pamuklu programında JetPlus seçimine göre olan değerler alınmıştır.
 
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri hakkında
 
1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200’ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.