Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, müşterilerinin sürekli yenilenen kampanyalara ve fiyat bilgilerine en kolay şekilde ulaşabilmelerini sağlamak üzere cep telefonlarından rahatlıkla ulaşılabilecek bir mobil site oluşturdu. Mobil sitenin devreye girmesi ile Profilo müşterileri ürün ve etkinlik yeniliklerine, güncel kampanya ve fiyat bilgilerine, hatta en yakın yetkili bayi adreslerine ve ihtiyaç durumunda yetkili servis bilgilerine artık internet bağlantısı olan cep telefonundan anında ulaşabilecekler.

Profilo"nun mobil sitesine erişmek için bütün yapılması gereken internet bağlantısı olan bir cep telefonundan www.profilo.com veya www.profilo.com.tr adresine girmek.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Hakkında
1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye"nin en köklü beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200"ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri"nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş."nin Çerkezköy Fabrikası"nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.