Balkonlarının fotoğrafını göndererek  “Balkonda Çay Keyfi” Yarışmasına katılanlar arasında birinci seçilecek en güzel balkonun sahibi Profilo Kurutma Makinesi ve çay makinesi kazanacak!
 
Balkonlarınız yaza hazırlayın, balkonunuz çamaşırlara ayrılan bir alan değil sevdiklerinizin ve sizin keyfini çıkardığınız yaşam alanınız olsun. Balkonunuzu rengarenk çiçeklerle donatın, ya da kendi sebzelerinizi yetiştirin. Sevdiklerinize, kendinize ayıracak vaktin balkonunuzda tadını çıkarın, dostlarınızla o balkonda keyifli sohbetler edin, yemekler yiyin ve çaylar için. Evdeyken bile nefes alacak bir alanınız olsun ve siz hayatın tadını çıkarırken ev işlerin de bırakın Profilo size yardım etsin.
25.20110512092937.jpg
 
Yalın, fonksiyonel ve dayanıklı ürünlerle öne çıkarak tüketicilerine güvenilir, şık ve çevreci ürünler sunmaya devam eden Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, “Seninle” dergisi ile birlikte “Balkonda Çay Keyfi” yarışması düzenliyor. Yarışma, çamaşırların balkonlar yerine çamaşır kurutma makineleri tarafından kurutulmasının daha hijyenik, daha pratik ve daha tasarruflu olduğuna dikkat çekmek amacıyla düzenleniyor.
 
Balkonunda kendisine yaşam alanı yaratan hanımlar ve beyler, 15 Haziran’a kadar balkonlarının bir fotoğrafını çekip www.seninle.com.tr ve www.profilo.com.tr adreslerine göndererek ve aynı adresten ulaşacakları formları doldurarak “”Balkonda Çay Keyfi” yarışmasına katılabilecekler. Yarışma sonunda birinci seçilecek en güzel balkonun sahibi Profilo KM8431 CTR Kurutma Makinesi ve Profilo CM 4100 Çay Makinesi kazanacak. İkinci ve üçüncü seçilen balkonların sahipleri Profilo KM7410 CTR Kurutma Makinesi ayrıca 7 kişi de CM 4100 Çay Makinesi kazanacaklar.