19 katlı otelin her katını gezen Prens Musa El Musa ve beraberindekiler sahile indiğinde ise ayakkabılarının kirlenmemesi için çamurlu zemine karton serildi.


Prens Musa El Musa, helikopterle E7 Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekayi Aydeniz, işadamı Ali Tunga ile birlikte İstanbul’dan Akçakoca’ya geldi. E7 Şirketler Grubu tarafından yaptırılan Yalı Mahallesi’nde sahil kenarında bulunan 19 katlı binanın her katına çıkarak incelemelerde bulunan Prens Musa El Musa, daha sonra sahile indi. Prens Musa El Musa ve beraberindekilerin ayakkabılarının çamurlanmaması için yere karton serildi. Prens Musa El Musa tercümanı aracılığıyla oteli çok beğendiğini söyledi. Prens Musa El Musa daha sonra işadamı Ali Tunga ile birlikte helikopterle Sakarya’nın Sapanca İlçesi’ne gitti.


E7 Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekayi Aydeniz, Sky Tower Hotel’i, Arap turizmine açmayı düşündüklerini söyledi. Prensin oteli gezmeye geldiğini söyleyen Aydeniz, "200 oda 650 yatak kapasiteli, bin kişilik konferans salonu bulunacak otelimiz yaklaşık 60 milyon dolara mal olacak. 5 yıldızlı otelimizi bu sezona hazırlıyoruz. Sağlık ve konferans turizmine yönelik bir otel olacak. Erkek ve kadınlara özel SPA merkezi olacak. Şu an için satmayı düşünmüyoruz, fakat alıcı çıktığı takdirde de satabiliriz. Oteli tamamen Arap turizmine açmayı düşünüyoruz. Hedef kitlemiz onlar" dedi.