Prens Harry'nin, Kate Middleton'ın kardeşi Pippa Middleton'la işbirliği yaparak düzenlediği düğün sonrası partisinden notlar düşmeye başladı.

Bir misafirin İngiliz gazetesi The Times’a anlattığı partide, Kraliyet’in ağır isimlerinden Cornwall Düşesi Camilla pistte hiç durmadan dans etti.Kings of Leon’un Sex on Fire şarkısıyla biten parti, Ellie Goulding’in bir Elton John şarkısı olan Your Song’a yaptığı coverla başladı.

ŞAMPANYA SU GİBİ AKTI

2.45’e kadar müzik ve dansın eksik olmadığı ve konukların “masal gibi” dediği parti, 3 odasının parti için özel olarak düzenlendiği Buckingham Sarayı’nın bahçesinde ateş yakılmasından sonra sona erdi. Fakat eğlenceye doyamayan 30 konukla Goring Hotel’e aynı minibüste giden Prens Harry grubuyla sabah 6’ya kadar eğlendi ve en ucuz şişesi 67 Sterlin ve en pahalısı 400 Sterlin olan 50 şişe şampanya içtiler.

Prens Harry partide yaptığı konuşmayla Kate Middleton’u duygulandırdı. Kate’in babası Michael Middleton da “Bahçemizde bir helikopter görünce, ‘Bu adam kızımdan gerçekten hoşlanıyor olmalı’ diyerek işin ciddiye vardığını anlamıştım” diyerek konukları güldürdü.

Bu arada sabah 6’daki parti dönüşünde York Dükü Andrew’ın kızları Prenses Beatrice ve Eugene’nin biraz dağılmış halleri, gazeteleri süsledi.

LİMUZİNDEN ÇİM BİÇME MAKİNESİNE

Henüz 4 gün önce, kızını Kraliyet’e ait 77 yapımı Rolls Royce Phanton VI ile Goring Hotel’den İngiliz Kraliyet düğünlerinin yapıldığı Wesminster Abbey Kilisesi’ne, 2 milyar kişinin şahitliğinde götüren Michael Middleton ve ailesi sakin hayatlarına döndü.

Cumartesi günü Goring Hotel’den ayrılan Middleton ailesi, Berkshire’da şehirden uzak bir yaşam sürüyor. Prens William’la evlenerek Cabridge Düşesi olan Kate kadar küçük Prens Harry’ye yakıştırılan küçük kızı Pippa’nın da dünyanın kalbini kazandığı gururlu baba, kasabada çim budamaya çıktığında İngiliz basını peşini bırakmadı.

Michael Middleton ilk kez görenlerin Kraliçe Elizabeth II’nin dünürü olduğuna inanmayacakları mütevazı bir görüntü çizdi.