Volkan, FB TV'ye yaptığı ve kulübün internet sitesinde de yer alan açıklamasında, Manisaspor maçından sonra yaptığı açıklamalar üzerine Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun sözlerini duyduğunu belirterek, ''Yusuf Namoğlu, 'Volkan'da ne göz varmış maşallah' diye açıklama yapmış. Ama ben o sözleri sahada gördüğüm ile ilgili söylemedim'' dedi.
Maçın ardından içeriye hakemlerle birlikte girdiklerini ve hakemlere karşı hiçbir söylemi olmadığını vurgulayan Volkan Demirel, ''Ama televizyona herkes bakarken, 'ne oldu' diye sorduğumda herkes 'net golmüş' dedi. Ben de onun üzerine böyle bir açıklamada bulundum. Sahada görmüşlüğüm ve görmemişliğim söz konusu değildir. Zaten göremem, çok uzaktaydım. Pozisyon sonrası taraftarın sevinci ve ekranlarda herkesin gördüğü bir görüntü var. Sonuçta geçmiş bir maç ve 2 puanımız geride kaldı. Biz yolumuza devam ediyoruz. İnşallah daha dikkatli ve daha iyi kararlar verirler'' diye konuştu.
 
-''TARAFTAR, MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ''-
 
Volkan, tribünlerde sadece kadın ve çocukların olduğu Manisaspor maçında 46 bin kişi beklemediklerini kaydederek, ''15-20 bin olacağı söyleniyordu, ama 46 bin kişi gelmiş. Belki kapılar kapatılmasaydı daha da dolu olacaktı. Güzel bir taraftar topluluğu vardı. Bizi yalnız bırakmadıkları için hepsine teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı.
 
Bu durumdan çok memnun kaldıklarını dile getiren milli kaleci, şöyle devam etti:
 
''Yaptıkları tezahürat ve takıma verdikleri destekle maçın önüne de geçtiler. Bundan sonra da aileleri ile birlikte hep beraber maçlara gelmelerini bekliyoruz. Aile görüntüsü vermek istiyoruz. Bu güzel görüntüleri sadece bizim stadımızda değil, bütün statlar da görmek bize inşallah nasip olur. Güzel bir ortam vardı ve güzel de futbol vardı, ama kazansak daha da iyi olabilirdi. Belki kazandık, ama verilmeyen bir golümüz vardı.''
 
Volkan Demirel, sakatlıkların çok olmasının sebebinin, çok kısa aralıklarla çok maç oynamaya bağlanabileceğini söyledi.
 
Kayserispor ile bugün yapacakları maçı da değerlendiren Volkan, zorlu Kayseri deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini, hedeflerinin milli takım maçları nedeniyle verilecek araya kadar ligde puan kaybı yaşamamak olduğunu kaydetti.