Genç sinemacıları ödüllendirmek ve desteklemek amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TÜRSAK Vakfı tarafından düzenlenen '4. Geleceğin Sineması Kısa Film Yarışması'nın ödül töreni AKM'de yapıldı.

Bakanla başladı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katılımı ile gerçekleşen töreninin sunuculuğu ise Bergüzar Korel yaptı. Genç oyuncu, ENBE Orkestrası'nın konseri ile başlayan geceye potlarıyla imzasını attı. Bergüzar Korel'in ilk gafı, Ertuğrul Günay'ı hedef aldı. Korel, Günay'ın "Sanatçılarımızı ve Belediye Başkanımızı sahneye alıp, onlarla birlikte ödülleri verelim" sözlerine şöyle karşılık verdi: "Sayın Bakanım akışı değiştiremem. Elimdeki liste ve akışa göre sunuculuk yapıyorum!" Korel, daha sonra Günay'a "Sizden korktum Bakanım" dedi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı sahneye davet edeceği sırada gülme krizine tutulan Korel, Demircan'ı 'Beyoğlu Ahmet' diye anons etti.

Başkanla bitirdi

Genç oyuncu kırdığı pot üzerine Demircan'a durumu şöyle izah etti: "Daha önce de bir ödül töreninde adınızı söyleyememiştim. O aklıma geldi, kusura bakmayın."