Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Antalya Çevre Yolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, otomobille akaryakıt istasyonuna arkadaşlarıyla birlikte gelen bir kişi, yakıt aldıktan sonra ücreti kredi kartıyla ödemek için markete girdi.
Yakıt parasını ödeyen şahıs aracına binmek üzereyken iddiaya göre, yanındaki iki arkadaşıyla birlikte geri dönerek market görevlisi Zeki D'ye, neden kredi kartını yavaş çektiğini sordu. Alkollü olduğu ileri sürülen şahıs, internet bağlantısının ağır olduğunu söyleyen market görevlisiyle tartışmaya başladı.
Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine alkollü şahıs, darp etmeye başladığı market görevlisi Zeki D'yi kalçasından ve elinden bıçakla yaraladı. Yaşanan tartışma sırasında dışarıda bulunan iki şahıs da, kendilerine müdahale etmek isteyen diğer görevlilere müdahale ederek saldırmak istedi. Market görevlisinin bıçaklanmasından sonra saldırgan şahıslar, geldikleri otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Yaralanan Zeki D, olay yerine çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumun polise bildirilmesi üzerine akaryakıt istasyonunda inceleme yapıldı.
Polis ekipleri, yakıt fişinde plakası, kredi kartı slipinde de ismi bulunan şüpheli şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Pompa görevlisi İsmail A. (32), şahısların yakıt aldıktan sonra market görevlisine neden kartı geç çektiğini söylediğini ve ardından da darp edilip bıçaklandığını ifade etti. Üç kişi olan şahısların
kendisine de saldırmak istediğini belirten pompa görevlisi, ardından şahısların araçlarına binip kaçtıklarını söyledi.
Kimlikleri polis tarafından tespit edilen şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.