STAR TV'de yayınlanan Popstar Alaturka Yarışması"nın 2007 yılı birincisi Harun Manavak, 8 yıldır sözlü olduğu Muğla"nın Milas İlçesi"nden Feriha Çağatay ile Milashan Otel'de gerçekleştirilen törenle nişanlandı. Nişanda, sanatçı Nazmi Yükselen tarafından Popstar Hakan"a 3 beste hediye edildi.
Star TV'de yayınlanan Popstar Alaturka Yarışması"nda 2007 yılında birinciliği elde eden Aydın"ın Çine İlçesi"nden Harun Manavak, 8 yıldır sözlü olduğu Milaslı Feriha Çağatay ile nişanlandı. Milashan Otel'de gerçekleşen nişan töreninde Manavak, nişanlısının gözlerinin içine bakarak "Şiir Gözlüm" isimli şarkıyı seslendirdi. Aydın ve Milas'tan çok sayıda davetlinin katıldığı törende genç çiftin nişan yüzüklerini Çine Kaymakamı İbrahim Ballı taktı. Nişan töreninde, devlet sanatçısı Nazmi Yükselen tarafından, albüm hazırlığında olan Popstar Harun'a üç beste hediye edildi.
Sahne alan Vildan Salgar ise profesyonel sanatçılardan oluşan orkestra eşliğinde söylediği birbirinden güzel şarkılarla nişan törenine katılanlara eğlenceli bir gece yaşattı. Davetlilerle birlikte geç saatlere kadar dans edip, zeybek oynayan Feriha ve Harun çifti, 2009 yılında evleneceklerini duyurdu.