Edinilen bilgiye göre; Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Kuşadası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nce Kuşadası geneli ile İzmir’in Buca ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma kapsamında değişik tarihlerde altı olaya müdahale edilerek ara yakalamalar yapıldı. Ara yakalamalarda toplam 10 gram esrar maddesi, 116 adet uyuşturucu hap ve 1 adet esrarlı sigara ele geçirildi. Olayla ilgisi olduğu tespit edilen 8 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve ticareti suçlarından suçundan işlem yapıldı.
Operasyon kapsamında Kuşadası’nda ikamet eden U.A (26), H.Ö.(25), İ.K. (17) ve S.B. (31) ile Buca’da ikamet eden O.G. (31) isimli şüphelilerin adreslerinde 1dün sabah saat 07.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada 5 adet fişek halinde 6 gram esrar maddesi ile 2 gram ağırlığında kenevir tohumu ele geçirildi.
Gözaltına alınan U.A., H.Ö., İ.K., S.B. ve O.G. uyuşturucu madde kullanmak ve ticareti suçlarından adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!