Kaçarken bir araca da çarpan sürücü, dar sokakta kapıları açılmayan lüks otomobilinin tavanındaki camından dışarı çıkarak kayıplara karıştı.
Maddi hasar oluşan lüks otomobil çekici ile sıkıştığı yerden çıkarılırken, polis kaçan sürücüyü yakalamaya yönelik çalışmasını sürdürüyor.Olay; öğle saatlerinde Türkmeydanı Mahallesi 1186 Sokakta meydana geldi. Hızmalı Mahallesi’nde uygulama yapan polisler, durumundan şüphelendiği 06 BB 6668 plakalı lüks otomobili durdurdu. Polisin evraklarını istediği sürücü ise, bir anda uygulama noktasından kaçmaya başladı.

KAÇAMADI

Polis, kaçan sürücünün yakalanması için peşine düştü. Yaklaşık 15 dakikalık süren kovalamaca da, lüks otomobilin sürücüsü yol kenarına park edilmiş olan 63 KH 293 plakalı otomobile çarptıktan sonra girdiği dar sokakta sıkıştı. Otomobiliyle iki duvar arasında sıkışan sürücü arkasından kendisini takip eden polislere yakalanmamak için otomobilinin açılır tavan penceresinden dışarı çıkarak uzaklaştı.

Kovalamaca sırasında dar sokağa sıkışan otomobil görenleri şaşkına çevirirken, polisler inceleme yaptığı otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlenmesi için çalışma yaptı. Yapılan incelemede polis, otomobilin Akaçakale ilçesinde yaşayan ve dolandırıcılık suçundan sabıkası bulunan İ.Y. isimli kişi adına kayıtlı olduğunu belirleyerek, yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Olay yerinde yapılan inceleme sonrası dar sokağa sıkışan otomobil, polis tarafından çağrılan çekici ile otoparka götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.