Bir aracın sıkıştırdığı motosiklet kamyona çarptı. Sürücü Kemal Coşkun ölürken, kız arkadaşı Hande'nin bacağı koptu. Coşkun'un annesi acı haberi telefonda polisten öğrendi


Kemal Coşkun (32), en büyük iki tutkusu, motosikleti ve kız arkadaşı Hande Diker ile tura çıktı. TEM otoyolu Samandıra sapağında plakası alınamayan bir otomobil sevgilileri sıkıştırdı. Coşkun'un kullandığı motor, öndeki kamyona çarparak hurdaya döndü. Yola savrulan Kemal Coşkun olay yerinde ölürken, Hande Diker'in sağ bacağı dizinin altından koptu. Yoğun bakıma alınan kadın hayati tehlikeyi atlattı.

EN ACI GÖRÜŞME
Coşkun ailesi acı haberi tesadüfen öğrendi. Yemeğe gecikip gecikmeyeceğini sormak için oğlunu arayan anne Zeynep'in telefonuna polisler baktı. Telefonu açan polis memuru, endişe içindeki anneye oğlunun kaza geçirdiğini ancak önemli bir şeyi olmadığını söyleyerek hastaneye gelmelerini istedi. Hastaneye koşan aile oğulların ölüm haberiyle yıkıldı. Kemal Coşkun'un cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Gümüşhane'ye gönderildi.

MİLLİYET