Aydın’da uyguladığı sosyal sorumluluk projeleriyle büyük bir başarıya imza atan ve vatandaşın büyük takdirini toplayan Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, bu Ramazan ayında da örnek bir çalışmaya imza attı. Her türlü konuda her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayan çalışan Toplum Destekli Polis ekipleri, Aydın’da ilk kez gerçekleştirilen proje sayesinde Ramazan ayında hayırlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı arzulayan esnaflar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurdu. Kendi aralarında oluşturdukları bütçenin yanı sıra hayırsever esnafların da katkısıyla hazırlanan gıda paketlerini Aydın il merkezindeki farklı mahallelerde belirlenen 168 ihtiyaç sahibi aileye ulaştıran Toplum Destekli Polis ekipleri, imkansızlıklar nedeniyle yeterli gıda temin edemeyen ailelerin rahat bir Ramazan ayı geçirmesine katkı sağladı.

YARDIMLAR AY BOYU DEVAM EDECEK

Aydın’da ilk kez uygulanan projeden olumlu sonuçlar elde ettiklerini belirten Aydın İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Nuri Yüksel Kayhan, “Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yıl içinde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların ardından ihtiyaç sahibi ailelerimizin Ramazan ayında sıkıntı çekmemesi için esnaflarımız görüşmeler yaptık. Personelimizin kendi arasında topladığı paralar ve hayırsever esnaflarımızın katkılarıyla hazırladığımız gıda paketlerini bugüne kadar Aydın merkezdeki mahallelerde belirlediğimiz 168 aileye ulaştırdık. Ramazan ayının son gününe kadar ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam edeceğiz. Olumlu sonuçlar aldığımız bu çalışmamızı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Hayırsever esnaflardan temin edilerek Toplum Destekli Polis ekipleri vasıtasıyla kendilerine ulaştıran gıda paketlerini memnuniyetle karşılayan ailelerde, projeyi başlatan Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne ve çalışmaya destek veren Aydınlı esnaflara teşekkür etti.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png