Belediye Encümen Salonu"nda gerçekleşen ziyarete Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt'un yanı sıra Aydın Polis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Cahit Demir, emniyet müdür yardımcıları ve polis memurları katıldı. Ziyaret sırasında Başkan Çerçioğlu"na Başkan Yardımcıları Uğur Alkanlı ve Kamil Kaya da eşlik etti.
Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, “Aydın Emniyet Müdürlüğü olarak teknolojiyi sürekli takip ediyoruz. Halkımızın huzuru için teknolojinin sunduğu nimetlerden faydalanıyoruz” diye konuşurken, Başkan Çerçioğlu"na Aydın Emniyeti"ne verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çerçioğlu, “Türk Polis Teşkilatı"nın 165. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum. Aydın Belediyesi olarak biz sizlerin destekleriyle çalışmalarımızı güvenle yürütüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emniyetimiz ile işbirliği içerisinde Aydın"a güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Aydın Polis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Cahit Demir, bir polis öğrencisinin yaptığı Çerçioğlu"nun kuru kalem resmini başkana hediye etti.
Bu arada bugüne kadar ilk kez bir belediye başkanının “Polis Haftası Kutlama Kartı” hazırlayıp çiçekle kendilerine yolladığını belirten Demir, bu nazik davranışından dolayı Başkan Çerçioğlu"na teşekkür etti. -iha