Antalya'da düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nda Slovenya'yı temsil eden 22 yaşındaki Anastasia Sipaylo'nun polis olduğunu öğrenen diğer ülke güzelleri, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Üniversite eğitiminin ardından Slovenya emniyet teşkilatında göreve başladığını belirten Sipaylo, izne ayrılarak yarışmaya katıldığını anlattı. Yarışmadaki arkadaşlarına polis olduğunu söylediğinde şaşkınlıklarını gizleyemediklerini belirten Sipaylo, "İlk duyduklarında kimse inanmadı. Sonra ciddi olduğumu anlayınca şaşkına döndüler. 'Burada ne işin var' der gibi şaşkın şaşkın yüzüme baktılar" diye konuştu.

Polis olmanın gururunu her zaman yaşadığını anlatan Sipaylo, yarışmada ilk 3 hedefine ulaşamasa da Antalya'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Fit vücut hatlarıyla dikkati çeken Sloven güzel, "Polis olduğum için form tutmam gerekiyor. Bu nedenle günlük sporumu asla ihmal etmiyor, iki saatimi spora ayırıyorum" dedi. 1.70 boyundaki Anastasia Sipaylo, aynı zamanda muay thai ve karate sporlarıyla da ilgileniyor.