İZMİR'in Buca İlçesi"ndeki Rüştü Ünsal Polis Okulu'nda geçen yıl eğitim çalışmaları sırasında, eğitimci komiser yardımcısının, polis adayı 2 öğrenciyi tokatlayıp tekme atması cep telefonuyla kaydedildi.

İzmir'de günün konusu olan görüntüler 1 yıl önce Rüştü Ünsal Polis Okulu'nda sabah eğitim çalışmasından önce çekildi. Öğrenciler, yoklama için sıraya girerken geç kalan 2 polis adayını gören eğitimci komiser yardımcısı öfkeyle yanlarına giderek tokat, ardından tekme attı. Bu sırada iki öğrenci de bu durumu yüksek bir yerden cep telefonuna kaydetti. Görüntüler polis adaylarının cep telefonlarında paylaşılırken iddiaya göre idare, durumun farkına varıp tüm cep telefonlarını toplayıp, görüntüleri sildirdi. Açılan idari soruşturmadan sonuç çıkmadı. Tokatlanan komiser yardımcısının komiserliğe yükselip başka bir ile tayin edildiği belirtildi.

Ancak görüntülerin bir öğrenci tarafından telefondan silinmeden önce dışarıdaki bir yakınına göndermesi aradan zaman geçmesine rağmen görüntülerin İzmir'de yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

İŞTE DAYAK ANI: