Eşi memlekete gittiği için evde yalnız kaldığı belirtilen Uyguner’in, tanıdığı kafeterya çalışanına, “Yorgunum, gidip uyuyacağım.” dediği öğrenildi.

Olay, Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi 84/4’te meydana geldi. Gayrettepe Sivil Trafik Ekipler Amirliği’nde görevli 6 yıllık polis memuru 30 yaşındaki Tamer Uyguner’i sabah saatlerinde almaya gelen ekip arkadaşları, telefona cevap alamayınca eve geldi. Zil çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine arkadaşları çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Polis memurları, yatakta Uyguner’in cesediyle karşılaştı. Bir yıllık evli polis memuru Tamer Uyguner’in eşinin memleketinde bulunduğu belirtildi.

Tamer Uyguner’in cesedi, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Bu arada mesai arkadaşları, Uyguner’in ölümü üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.

Kafetarya çalışanı Yasin Kılıç, “Dün sabah dükkana geldi. Çok yorgun olduğunu söyledi. ‘Yarına kadar yatacağım’ dedi. Sevilen, sayılan bir insandı.” diye konuştu.

Ev sahibi Hasan Kocaman da, “Aşağıdan sesler geliyordu. İndiğimde kapıyı niye
vuruyorsunuz, burada polis oturuyor? dedim. Onlar da bana, biz de polisiz, arkadaşımız işe gelmedi’ dedi. Tekrar evime çıktım. Daha sonra vefat ettiğini öğrendim. Eşi memleketine gittiği için evde yalnızdı.” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.