Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği, Nazilli"deki Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleriyle düzenlediği polis halk toplantısı, Avcılar Lokali"nde yapıldı.
Düzenlenen polis-halk toplantısına Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Niyazi İnanlı, Toplum Destekli Büro Amirliği polisleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.
Toplantıya katılanlara hoş geldiniz diyen Mahalle Muhtarları, asayiş Büro Amirliğini aralarında görmekten duydukları mutluluğu ifade ederek, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın huzuru, can ve mal güvenliklerinin sağlanması adına yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.
Toplantıda konuşan Asayiş Büro Amiri Niyazi İnanlı, tüm kurumlarda olduğu gibi polisinde başarılı olabilmesi için halkın güven ve desteğini almasının şart olduğunu, bu tür toplantıların polis halk kaynaşmasında önemli rolü bulunduğunu belirtti. Nazilli"de görev yapan polisler olarak her zaman vatandaşların yanında olacaklarını vurgulayan İnanlı, vatandaşların da yapacakları şikayet ve ihbarlarla, bildirecekleri görüş ve önerileriyle polisin çalışmalarına destek olabileceklerini, 155 Polis İmdat telefonu ve www.nazilli.pol.tr adresi başta olmak üzere her türlü iletişim kanallarını kullanarak polise ulaşabileceklerini söyledi.
Asayiş Büro Amiri İnanlı, Nazilli"de 25 bin ev, 40 bin iş yeri ve 60 bin tescilli araç olduğuna dikkat çekerek, “Nazilli"de asayiş olaylarında ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Son günlerde televizyonlarda ve haberlerde görüyoruz Türkiye"de kontör dolandırıcılığı hızla arttı. Nazilli"de Toplum Destekli Büro Amirliğimizin yaptığı çalışmalar neticesinde bu olaylar Nazilli"de yok denecek kadar az seviyede. Şunu asla unutmayın ve eşinize dostunuza da söyleyin, polis sizlerden hiçbir zaman arayıp da para veya kontör istemez. Sizleri cep ve ev telefonlarınızdan arayarak kendisini Polis, Asker ve savcı olarak tanıtıp herhangi bir yetkilinin eşini rahatsız ettiği bahanesiyle kendisi veya başka biri hakkında soruşturma yapmak amacıyla sizlerden kontör veya para isteyebilirler. Bu şahıslara asla inanmayın hemen 155 polis imdat telefonunu arayın ve ihbarda bulunun” dedi.
Vatandaşlar tarafından iletilen sorunlar, görüş ve öneriler gereği yapılmak üzere tek tek not alınırken, konularla ilgili olarak en kısa sürede çözümler üretileceği belirtildi.