Uyanık köylü vatandaş açık arttırma usulü ile Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan otomobilin üzerindeki 'Trafik polisi' yazısını söktürmeden trafiğe çıkınca ortaya ilginç görüntü çıktı. Vatandaşlar Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'ne ait resmi polis otosu sandıkları otomobilin, özel otomobil olduğunu görünce gözlerine inanamadı.

Trafikte 'Trafik Polisi' yazılı otoyu görenler, otomobilin özel otomobil olduğunu sürücüsü ve içersindekileri görünce anladılar. Otomobil sürücüsünün resmi kıyafetli polis olmadığını, yolcularında Adıyaman'ın yöresel kıyafetli olduğunu gören vatandaşlar gördüklerine inanamadı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından daha önceden resmi polis otosu olarak kullanılan fakat eski olduğu için satışa çıkartılan otomobili alan vatandaş üzerindeki yazıları sökmeyince ortaya ilginç görüntü çıktı. Otomobili alır almaz sivil plaka takan vatandaş, üzerindeki 'Trafik Polisi' yazılı yapıştırmayı kaldırmayarak uyanıklık etti.

Otomobili park ettiği esnada gazetecileri karşısında gören sürücü, gazetecilerin çekim yapmamasını isteyerek, kendisinin otomobili bir gün önce aldığını ve üzerindeki yazıları sökeceğini fakat hastaları olduğu için trafiğe çıktığını söyledi. Merkeze bağlı bir köyde oturduğu öğrenilen sürücü, otomobiliyle gazetecilerin yanından hızla uzaklaştı.