Ankara'da öğle saatlerinde 155 Polis İmdat'a, Ankara-Samsun yolu Fatih Köprüsü varyantında çimlerin üzerinde duran bir araç olduğu bildirildi. İhbarı yapan vatandaş, "Araç oldukça süratliydi. Önce bana vurdu. Sonra yalpalayıp yol kenarına vurduktan sonra, buraya çıktı." dedi. İhbarı yapan vatandaş, aracın içinin aşırı derecede alkol koktuğunu ve aracı kullanan kişinin arka koltukta yatan kadın olduğunu iddia etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibi, 06 BK 3978 plakalı aracın içinde aşırı alkol aldığı için sızdığı iddia edilen bir kadın buldu. İsminin Pınar olduğu öğrenilen ve arka koltukta yatan kadının ayılmasını sağlamak için polis uzun süre çaba harcadı. Polis memuru, bir yandan elindeki suyla yüzünü ıslattığı kadını ayıltmaya çalışırken, bir yandan da "Pınar hanım, bakar mısınız, polis. Kendinize gelin, toparlanır mısınız" diye konuşmaya çalıştı. Alkollü olduğu iddia edilen kadını uzun süre kendine getiremeyen polis memuru, direksiyonuna geçtiği aracı karakola götürdü.

Karakolun önüne park edilen aracın arka koltuğunda yatan kadın, burada da uzun süre kendine getirilmeye çalışıldı. Bir polis memuru, "Pınar hanım, en azından bir numara verin. Yakınlarınıza ulaşmaya çalışalım." dedi. Yavaş yavaş kendine gelen kadın, araçtan inmek istemedi. Bir süre direnen kadın, polislerin ikna etmesi üzerine aracından indi. Yürümekte güçlük çeken kadın, polislerin yardımıyla karakola götürüldü. Aracın üstündeki bir üniversiteye ait "akademik" yazısı dikkatlerden kaçmadı.