İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü’nde 1,5 saat ifade veren Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, kendisine dün ortaya atılan mektupla ilgili sorular sorulduğunu belirtti. Polat, "Ben böyle bir mektubun varlığını ilk kez dün öğrendim" dedi.
 
Adnan Polat, bugün saat 14.15’te girdiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden saat 15.35’te çıktı. Emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularına cevap veren Adnan Polat, "Bendeki bilgileri kendilerine bildirdim. bunun dışında benimle ilgili görüşülen bir konu olmadı" dedi.
 
Adnan Polat, "Şike konusunda birşey soruldu mu" sorusuna "Hayır başka hiçbir konu konuşulmadı. Gerekli açıklamayı yaparlar herhalde. Sadece mektupla ilgili konuştuk" cevabını verdi. "Mektup yanlış mı anlaşıldı" sorusuna ise Adnan Polat, "Ben böyle bir mektubun varlığını ilk kez dün öğrendim" diye karşılık verdi.
 
BENİ DİNLEMİYORSUNUZ HERHALDE
 
Bir basın mensubunun "Bu mektup daha önce size gönderilmedi mi?" sorusuna ise sinirlenen Polat, "Beni dinlemiyorsunuz herhalde. Mektubun varlığından ilk defa dün haberdar oldum" dedi. Polat daha sonra avukatıyla birlikte emniyetten ayrıldı.