Sarı kırmızılı camia öncelikle başkan Adnan Polat'ın yönetim kurulu ile yapacağı toplantı sonrasında seçim tarihini açıklamasını bekliyor. Sızan haberlere göre başkan Adnan Polat seçim tarihini belirleyip, kulübü seçime götürecek ilk adımı atacak. Ancak buna rağmen Adnan Polat başkanlığı bırakmasına karşın hukuk yoluyla, ibra edilmemesine karşı mücadele etmeye kararlı. Mali Kongre sonrası yönetici arkadaşları ve yakın çevresi ile saatler süren toplantı yapan Adnan Polat, toplantı sonrası "Seçime gidilecek. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım tüzük gereği aday olmayacağız. Ama hukuk mücadelesini sürdürüp neden ibra edilmediğimizi göreceğiz. Mali olarak ibra edilip, idari olarak ibra edilmemek nasıl olur? Biz bir yolsuzluk mu yaptık, kulübümüzün haklarını mı gaspettik? Sadece yönetici arkadaşlarımı aklamak için hukuk yoluna başvuracağım" diye konuştuğu öğrenildi.

ÜNAL AYSAL 1 HAFTA İÇİNDE ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK
G.Saray seçim sürecine doğru yol alırken, başkanlık için bir numaralı aday konumuna gelen Ünal Aysal'ın bu hafta içerisinde bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Başta Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç olmak üzere sarı kırmızılı camiada birçok kesimin desteği ile yola çıkacak olan Ünal Aysal'ın liste çalışmalarını hızlandırıp, kulübü zor günlerden çıkarmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

HALUK ULUSOY SESLERİ
Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal'ın dışında, sarı kırmızılı camiada başka aday arayışları da sürüyor. Ünal Aysan'ın adaylığına sıcak bakmayan birçok G.Saraylı ise Aysal'a karşı güçlü bir aday çıkarmak için girişimlerde bulunuyor. Öne sürülen önemli isim ise Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy. Haluk Ulusoy'a birçok sarı kırmızılı kulüp üyesinin aday olması yolunda telkinde bulunduğu ileri sürülürken, Haluk Ulusoy ise böyle bir niyetinin olmadığını söyledi. Buna rağmen Ulusoy'u ikna etmek için girişimlerim süreceği öğrenildi.