Başkan Adnan Polat'ın Türkiye Kupasından elenilmesi sonrası moralinin oldukça bozuk olduğu ve maç sonrasında yöneticileri acil toplantıya çağırdığı öğrenildi.

Polat, yönetici arkadaşlarına "Bu kötü gidişata engel olmalıyız. Atletico Madrid maçı öncesinde tüm takıma, teknik heyete yardım etmeliyiz. Çünkü bu moral bozukluğu devam ederse sonucu düşünmek bile istemiyorum. Acilen toparlanmamız lazım" dediği ortaya çıktı.

Antalyaspor maçı sonrasında çok üzgün olduğu gözlenen Rijkaard'ın da bu sabah antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı ve "Kahrolmanın, dövünmenin hiçbir anlamı yok artık. Bu maç dün gecede kaldı artık. Hep birlikte unutmamız lazım. Yüzünüzü asmayı bırakıp Atletico Madrid maçına konsantre olun...Bu maçı unutup artık tümüyle önümüzdeki Atletico Madrid maçına konsantre olmalıyız." ifadelerini kullandığı belirtildi Bu arada Teknik Direktör Rijkaard, Atletico madrid maçına daha iyi hazırlanabilmek, futbolcularını olumsuz havadan uzaklaştırmak amacıyla takımı cumartesi günü Antalya'ya götürmeye karar verdi. Sarı-kırmızılar Atletici Madrid maçının hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek.