Kuşadası'nın dünyaca ünlü plajlarında dağıtılan prezervatifler Kuşadalılar'ın yanı sıra yerli ve yabancı turistler tarafından kapışıldı. Eczacıbaşı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Tüketim Grubu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, OK marka 6 bin adet prezervatif dağıtıldı.
Eczacıbaşı firmasının 16 Temmuz'da başlattığı ve Alanya-Çeşme arasındaki sahil şeridi boyunca gerçekleştireceğini duyurduğu 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Kuşadası'nın dünyaca ünlü plajlarında da 'OK' marka prezervatifin tanıtımı ve dağıtımı yapıldı. Firmanın dört temsilcisi, bu amaçla Kuşadası'nda bar, kahvehane ve benzin istasyonlarını gezdi. Dağıtım işlemi ardından Kuşadası plajlarında devam etti. Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Plajı'ndaki dağıtım sırasında dağıtılan prezervatifler ise
kapışıldı. Özellikle bayan turistlerin dağıtılan prezervatiflere daha yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. Yerli ve yabancı tatilciler, sağlıklı yaşam için prezervatif kullanımının önemli olduğunu belirterek firmanın aktivitesini olumlu karşıladıklarını söyledi.
Kuşadası ve çevresinde 6 bin prezervatif dağıttıklarını belirten Proje Koordinatörü Kaan Demir, bugüne kadar 30 bin prezervatif dağıttıklarını, 14 Ağustos'ta İzmir'de sona erecek proje kapsamında toplam 45 bin prezervatif dağıtmayı hedeflediklerini, bir sonraki duraklarının da Çeşme olduğunu söyledi.