"Odatv.com", 11 senedir Elçin Uzun ile evli olan ve bu evlilikten biri 8 biri 4 yaşında 2 çocuk sahibi olan Şoray Uzun"un yasak aşkı nedeniyle Kanal 7"deki işinden olduğunu öne sürdü.

Şoray Uzun, iddialarla ilgili soruları yanıtladı:

- Melda Yılmaz, gezi programın yönetmeniydi. Yakınlaşmamızdan sonra bir bebek dünyaya geldi. Şu anda 1.5 yaşında. Eşimden ayrılmayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum da. Bu olayın üzerinden yıllar geçti. Ama boşanma davası açılmadı.

- Melda Yılmaz"dan dünyaya gelen çocuğumu karım bir başkasından duydu. "Böyle bir şey var mı?" dedi ben de "Evet" dedim. Eşim ve 2 çocuğumla Ataköy"de yaşıyorum, Melda Hanım ise Anadolu Yakası"nda. İki evde birden yaşayamazsınız. Bu benim için kapanmaya yüz tutmuş bir yara. Şimdi gündeme getirilip bu yara kanatılıyor. Karım için kolay kabullenilecek bir durum değil.

- İmam nikahı yaptığımız doğrudur, imam nikahını çocuk dünyaya gelmeden kıydık, ama Bodrum"da yaşadığımız külliyen yalan. Burada sorumlu benim, suçlu atfedilecekse benim.

- Kimse başıma silah dayamadı pişmanlık gibi duygularım yok. Yaşandı ve bitti. Ben evime döndüm. Bu olayda ceza kesilecek biri varsa da o sadece benim. Bu olayı karımdan olan çocuklarıma bir uzman yardımıyla anlatmayı düşünüyorum. Ortaya çıktığında üzerimde "mahalle baskısı "olsun istemem. Tek amacım çocuklarımı zararsız bir şekilde bu olaydan kurtarabilmek. /VATAN