SHOW TV'nin yarışması 'Var mısın Yok musun'da önceki gece bir rekor kırıldı. Programda 5 haftadır yarışan İhsan Tarkan, bugüne kadar verilen en yüksek teklifi reddetti. 100 bin ve 500 bin TL ile son ikiye giren İhsan, Hamdi Bey'in verdiği 220 bin TL'lik teklife 'Yokum' cevabını verince herkesi şaşırttı.

Kutusundan çıkan 100 bin TL'yle yetinmek zorunda kalan hırslı yarışmacı 500 bin TL'lik büyük ödülü kaçırmış oldu. Herkesi şoke eden kararının ardından amacının para kazanmak olmadığını söyleyen Tarkan, 'Şu an biri tekrar aynı teklifi yapsa yine kabul etmem ve kutuma giderdim. İçimde rekora gitme hissi ağır bastı. Bu rekoru kırmak istedim' dedi. Tarkan, 'Var mısın Yok musun yarışmasının tarihine geçen adam olmak istedim. Belki 500 bin TL kazanarak rekor elde edemedim ama bugüne kadar verilen en yüksek teklifi reddeden adam oldum' diye konuştu.

Ailem beni çadırdan akademiye gönderdi
Spor hocalığı yapan İhsan Tarkan, kazandığı 100 bin TL'yle ne yapacağına henüz karar vermediğini anlattı. 500 bin TL'yi kaçıran genç yarışmacı, 'Bu parayla Sakarya'daki aileme yardım edeceğim. Ben çadırdan çıkıp spor akademisini kazandım. Babam yokluk zamanında akademiye girmem için tüm imkanlarını seferber etti. Bu yüzden ona çok büyük borcum var' dedi.

Akşam