Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, ''Üyelerimize AB Projeleri, GEKA Projeleri, devlet destekleri ve KOSGEB kredileri konusunda danışmanlık hizmeti veriyoruz'' görüşünü bildirdi.
Kılınç, yaptığı yazılı açıklamada, 1924 yılında kurulan ve bölgenin ilk ticaret odalarından biri olan Nazilli Ticaret Odası'nın, Avrupa Oda Sistemi'ne entegrasyonu için çaba gösterdiklerini belirtti.
Kılınç, açıklamada şunları kaydetti:
''Bu amaçla TOBB önderliğinde başlatılan Akreditasyon Sertifika çalışmalarını yürütüyoruz. Odamızın bünyesinde kurulan Ar-Ge Dış Ticaret ve KOSGEB Sinerji Odağı birimleri ile üye odaklı hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Üyelerimize AB Projeleri, GEKA Projeleri, Devlet Destekleri ve KOSGEB kredileri konusunda danışmanlık hizmeti veriyoruz. Odamız meslek edindirmeye yönelik sertifikalı meslek edindirme kurslarına devam etmektedir. KOSGEB ile yapılan mutabakat neticesinde Uygulamalı Girişimcilik Desteği Programı da çok yakında odamız kanalı ile ilçemizde başlayacaktır. Yine önümüzdeki günlerde yüksekokul eğitim programı düzeyinde verilecek muhasebe yardımcılığı kursumuzda başlayacaktır.''