Pirelli ile Antera firmasının iş birliği ile üretilen jantlar, sadece P Zero ve Scorpion (4x4) ailesi lastiklerine takılı olarak Pirelli yetkili satıcılarında satılmaya başlanırken; lastik ve jant sektöründe ilk defa jantlar ve lastikler beraber olarak satılıyor

Pirelli logosunda bulunan uzun P harfi kullanılarak, özel olarak tasarlanan hafif alüminyum alaşımlı jantların imalatı için dünyanın önde gelen jant üreticilerinden Antera firması ile geçen yıl bir anlaşma imzalanmış ve kısa bir zaman sonra Pirelli tasarımlı jantlar Avrupa"da satışa sunulmuştu. İlk olarak 70"li yılların sonunda Volkswagen Golf GTi ile yollarla buluşan Pirelli tasarımlı jantlar, Kasım ayından itibaren Pirelli yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.

Antera tarafından üretilen ve uzun P harflerinden oluşan jantlar sadece Pirelli"nin P Zero ve Scorpion (4x4) ailesi lastiklerine takılı olarak satılacak. Lastik ve jant sektöründe ilk olarak sadece belirli lastikler ile beraber satılan jantlar Pirelli haricinde hiçbir lastik markası ile satılamayacak.

Pirelli-Antera jantlarla birlikte özel kutusunda satışa sunulan Pirelli P Zero ve Scorpion (4x4) ailesi lastiklerine standart olarak nitrojen basılırken; Pirelli"nin lastik hava basınç kontrol sistemi K-Pressure Optic opsiyonel olarak sunuluyor.