Okul bahçesinde gerçekleştirilen Pilav Günü ve mezuniyet törenine, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkan, öğrenciler ve veliler katıldı. Büyük ilgi gören törende pilavlar yenirken, öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinlikler de organizasyona ayrı bir renk kattı. Halkoyunları, müzik ve dans gösterileri, etkinliği izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Kuşadası Belediyesi'nin kardeş şehri Romanya'nın Sinai kentinden gelen Mihail Contacuzino Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin de katıldığı
etkinlikte, okula katkılarından dolayı okul aile birliği üyelerine Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan tarafından teşekkür belgesi verildi. Etkinliğin son bölümünde ise okulu başarıyla tamamlayan öğrencilerin mezuniyet töreni yapıldı.
Kuşadası Şehit Kaya Aldoğan Lisesi Müdürü Şaban Hakbilir, mezun olan öğrencilerin önünde çok önemli bir sınav olduğunu hatırlatarak, bütün öğrencilerine başarılar diledi. Mezun olan öğrenciler, artık üniversiteye başlayacaklarını belirterek, bunun hayatları için önemli bir dönüm noktası olduğunu söylediler.