Bursa'da 20 yaşındaki bir kişi, pikniğe götürdüğü kız arkadaşına fiili livata yoluyla tecavüz etti. Ardından 3 arkadaşının sevgilisine tecavüzünü izleyen zanlı, arkadaşlarıyla birlikte kızı bırakıp kaçtı. Genç kızın şikayetiyle yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde oturan Ali Seymenler (20), kız arkadaşı T.K.'yi (20) pikniğe davet etti. İki sevgili pikniğe gitmek için yola çıktıklarında Seymenler, yolda durup, arkadaşları İsmail Ş. (20), Bilgin G. (20), Hüseyin A.'yı da (30) araca aldı. Hep birlikte İnegöl yakınlarındaki ormanlık alanda pikniğe yapmaya başlayan 5 kişi, burada mangal yakıp, et pişirdi.

Yemek sonrası Ali Seymenler iddiaya göre kız arkadaşı T.K.'yi yakınlardaki boş bir barakaya götürüp burada genç kız ile zorla ters ilişkiye girdi. Seymenler, daha sonra sevgilisine tecavüz etmeleri için mangal başında bekleyen arkadaşlarını çağırdı. Gelen 3 kişi de genç kıza defalarca fiili livata yoluyla tecavüz ederken Ali Seymenler, seyretti. Daha sonra genç kızı orada bırakan 4 zanlı, Bursa'ya doğru yola çıktı. Yaklaşık 6 kilometre kanlar içerisinde yürüyen K.T., Bursa karayoluna çıkarak, sürücülerden yardım istedi. Olay yerine gelen polis tarafından hastaneye kaldırılan genç kızın ifadeleri doğrultusunda, Ali Seymenler, İsmail Ş., Bilgin G. ve Hüseyin A., polis tarafından gözaltına alındı. Tecavüze uğrayan T.K.'nin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.(AHT)