1- “G.Saray çok güçlendi. Lig şampiyonluğu başarı sayılmaz, UEFA"yı kazanmak zorundalar”

2- “Transfere parayı nasıl buluyorlar bilmem. Herhalde bizden sonra Florya"da petrol bulundu”

3- “Ben 11 sene G.Saray forması giydim kaptanlık vermediler. Takımda en eskisi de bendim”

4- “Aziz Yıldırım, F.Bahçe için büyük bir şanstır. Onun icraatlarını beğeniyor ve destekliyorum”

'ARDA ÇOK DİKKAT ETMELİ'

Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray yönetimin geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesini yenilemeyerek yollarını ayırdığı yıldız oyuncu Hasan Şaş, televizyon yorumculuğuna çabuk ısındı. Önceki akşam oynanan Gaziantepspor maçının ardından TRT Türk"teki "Futbol Her Şeydir" programında maçları yorumlayan Hasan, yapılan transferlerin Galatasaray"a büyük güç kazandırdığını, oluşturulan bu kadronun sadece lig şampiyonluğuyla başarılı sayılamayacağını, ikinci bir UEFA kupasını Türkiye"ye kazandırmak zorunda olduklarını söyledi.

Transferlerin kaynağının nereden geldiğini kendisinin de tahmin edemediğini söyleyen Şaş, “Vallahi bizim zamanımızda hiç böyle bir bolluk yaşamadık. Herhalde biz gittikten sonra Florya"dan petrol çıktı” diyerek ilginç bir göndermede bulundu.

'BENİM HATALARIMA DÜŞME'
Kaptanlık meselesine de değinen Şaş, Arda"nın bu görevi yerine getirecek karakterde bir oyuncu olduğunu ancak bundan sonra gerek özel hayatına gerekse davranışlarına çok dikkat etmesi gerektiğini söyleyerek “Zamanında benim yaptığım hataları yapmamalı. Bundan sonra herkesin gözü onun üzerinde olacak. Kendine çok dikkat etmeli” tavsiyesinde bulundu.

Hasan, yönetime ince bir mesaj daha çekerek, “Ben 11 sene Galatasaray forması giydim. Fakat bana bir kaptanlık bile vermediler” ifadesini kullandı. Geçtiğimiz sezon takımın en eskisi olmasına rağmen kendisine verilmeyen kaptanlık için sitem eden Şaş, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili sorulan bir soru üzerine de “Sayın Aziz Yıldırım"ın icraatlarını çok takdir ediyorum. Yıldırım, Fenerbahçe için bir şanstır” yorumunda bulundu.

Milliyet