Eski TMBB Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Kuşadası'nda bir mobilya-mutfak ve beyaz eşya mağazasının açılışını yaptı. Açılışta konuşan Arınç, ekonomide yaşanan sıkıntıların yakında açıklanacak paketlerle aşılacağını söyledi.
Kuşadası-Söke yolunun 1. kilometrede kurulan Ege Dekor Mobilya, Mutfak ve Beyaz eşya mağazasının açılışına eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'in yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Aydın Vali Yardımcısı Yüksel Topal, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta konuşan Bülent Arınç, ekonomide sorunlar yaşandığını ancak bu sorunların çözümü için yoğun bir çalışma
yapıldığını söyledi. Ekonomideki sıkıntıların mutlaka aşılacağını kaydeden Arınç, "Ekonomideki sıkıntılar aşılacak. Bu darboğazı aşmak için üzerinde çalışmalar yapılan paketler peş peşe açılacak. Hiç şüpheniz olmasın, siyasi ve ekonomik istikrar korunacak" dedi.
Arınç, daha sonra Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Aydın Vali Yardımcısı Yüksel Topal ve AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile birlikte mağazanın açılış kurdelesini kesti. Arınç, açılışın ardından 3 katlı mağazayı gezerek ürünleri yakından inceledi.