Pro Evolution Soccer serisinin yeni oyunu PES 2012, isminden tekrar tekrar söz ettirecek büyük bir organizasyon ile severlerinin karşısına çıktı.  Aral tarafından dün 20.00 – 24.00 saatleri arasında Baltalimanı Portaxe’de düzenlenen Basın Lansmanı ile PES 2012 ilk kez görücüye çıktı. 
 
PES 2012 Basın Lansmana saatler öncesinden gelmeye başlayan davetliler geceye yoğun ilgi gösterdi. Geceye Türk Spor basınının yanı sıra Teknoloji basınının önemli kalemleri renk kattı. 
 
Bu yıl Konami adına ilk kez PES 2012 Lansmanına katılan, Uluslararası Satış ve Ticari Operasyon Direktörü Ella Siebert, futbol tutkunları ile renklenen geceye katılmaktan onur duyduğunu belirtti.
 
Konami’nin Türkiye oyun pazarını geliştirmekten mutluluk duyduğunu belirten Siebert, “Türkiye partnerimiz Aral ile yürüttüğümüz başarılı çalışmalardan çok memnunuz” diye konuştu.
 
Dünyanın en iyi futbol oyunlarından biri olarak gösterilen PES 2012, yapılan basın lansmanı ile yeni özelliklerini basın mensuplarına tanıttı. Ayrıca etkinlikte katılımcılar oyunun yeni versiyonunu ilk kez deneme fırsatı yakaladılar.
 
Futbol oyunu tutkunlarının büyük bir heyecan ile beklediği PES 2012, bugün son tüketici ile buluştu. 
 
Kıran kırana Turnuva…
 
PES 2012 tutkunlarını bir araya getiren ve eğlenceli saatlerin yaşandığı gecede 128 kişilik ödüllü PES 2012 turnuvası düzenlendi. Takımlarını sahaya indiren katılımcılar arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı.
 
PES gecesinde düzenlenen ve 128 kişinin katıldığı turnuvada dereceye giren Hilmi Sever (SporX) birinci, Berkay (Sanatçı) ikinci, Harun Muslu (TRT) üçüncü oldu.
 
Turnuvaya katılan ve dereceye giren katılımcılar arasından birinciye PlayStation 3 + PES 2012 ikinciye XBOX 360 Arcade + PES 2012 üçüncüye ise PSP ödülleri takdim edildi.