Tartıştığı hemşire sevgilisine bir akaryakıt istasyonunda kurşun yağdıran Metin Ömeroğlu, tanınmamak için kaçarken peruğunu attı. Ancak kısa sürede yakalandı.

Trabzon"da, Metin Ömeroğlu (41) ile hemşire sevgilisi Server Güven (33) arasında başlayan tartışma, akaryakıt istasyonunda cinayetle sonuçlandı. Otomobilden inip kaçmaya başlayan Güven"in arkasından koşan Ömeroğlu, ruhsatsız tabancasıyla sırtına ateş etti. Ömeroğlu, yaralanarak yere düşen Server Güven"in yanına gelip 2 kez daha ateş etti. Vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Server Güven hastaneye kaldırırken öldüyaşamını yitirdi. Güven"e ait otomobille kaçan Ömeroğlu başındaki peruğu ve tabancayı yol kenarına attı. Otomobili Mobese kameralarından takip eden polis, Ömeroğlu"nu Yomra yakınlarında aracın önünü keserek yakaladı.

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Servisi"nde 10 yıldır hemşire olarak görev yapan Güven"in7 yıl önce evlendiği ve evliliğinin ilk gününde tartıştığı eşini bıçakla yaraladığı, daha sonra da boşandığı öğrenildi. Peruk satan ve "Saç Sorunları Merkezi" adlı bir işyeri bulunan Ömeroğlu"nun da uzun bir süredir eşinden ayrı yaşadığı ve 6 yıldır Güven ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Güven"e çok para verdiği için işlerinin bozulduğu iddia eden Ömeroğlu “Beni aldattığından şüpheleniyordum. Aramızda tartışma çıkınca sinirlerine hakim olamadım”dediği öğrenildi.

Vatan