Perinçek"se bir asker tarafından hazırlanan bu belgeyi yalanlıyor.
İddianamenin eklerinde 180 No"lu klasörde İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek"in Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı"na 5 Şubat 1995 tarihinde yazdığı suç duyurusu yer alıyor.

Perinçek Kurmay bir yüzbaşı tarafından hazırlanan “Gizli” damgalı 3 sayfalık “Eğitici Öğretmen Ders Notları"nın 1"inci sayfasında PKK"nın kurucuları arasında gösterilmesine şiddetle itiraz ediyor ve bunun bir provokasyon olduğunu söylüyor.

Bu ders notlarının Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü"ne bağlı okul müdürlüklerine gönderildiğini belirten Perinçek bu durumu kamu imkanlarını kasıtlı olarak yalan haber imal etmekle ve tertipler için kamuoyu hazırlanması şeklinde yorumluyor.

ECEVİT"İN MEKTUBU DA VAR

İşçi Partisi Genel Merkezi"nde yapılan aramalarda ele geçiliren belgelerden 179 No"lu klasör içinde Bülent Ecevit"in Doğu Perinçek"e yazdığı mektup da yer alıyor.

Buna göre Perinçek dönemin başbakanı Ecevit"e ulusal birlik ile ilgili düşünce ve önerilerini sunmuş Ecevit ise Perinçek"e cevaben Demokratik Sol Parti"nin ulusal birlik konusundaki görüşlere çok duyarlı olduğunu ve bu duyarlılığı demokratik hukuk devleti kuralları içinde kalarak verdiklerini söylüyor.