Kısa süre önce evlenen F.D. penisini eşi B.D.'nin kestiğini öne sürerken, suçlanan B.D., henüz gerdeğe giremeyen kocasının bunalıma girerek penisini kendisinin kestiğini iddia etti.

Sorgun İlçesi'ne bağlı Karşıyaka Güzelyurt Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi F.D., 5 Aralık 2009 tarihinde B.D. ile evlendi. F.D. 11 Aralık cuma günü penisi kesilmiş halde yakınları tarafından Sorgun Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

F.D. burdaki ilk müdahale ardından Sivas'taki Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi üroloji Servisi'ne getirilerek tedavi altına alındı. F.D.'nin tam kopmayan penisi başarılı cerrahi müdahale ile yerine dikildi. Ameliyat sonrası hastanede ifadesi alınan F.D., şöyle dedi: “Yeni evli olduğumuz için eşim benimle fantezi yapmak istedi.

Bunun üzerine yataktayken elindeki bez parçasını yüzüme kapattı. Bir süre sonra penisimde büyük acı hissetim. Bez parçasını yüzümden attığımda eşimin bıçakla penisimi kestiğini gördüm.” Bu ifade üzerine Sorgun'da gözaltına alınarak sorgulanan B.D., yeni evli olduklarını hatırlatırken, “Bir haftadır eşim benimle bir türlü ilişkiye giremedi. Bundan dolayı da bunalıma girdi. Olay günü yine ilişkiye girmeye çalıştık. Ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine uyuduk. Gece eşimin bağırması ile uyandım. Kalktığımda eşim elindeki bıçakla penisini kesmşiti” iddiasında bulundu.

B.D. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi./milliyet