Trabzon'da buluştuğu erkeğin penisini kesen kadın hakkında, ''Bıçakla kasten adam yaralamak'' suçundan 1 ile 3 arasında hapis istemiyle dava açıldı. S.G.'nin yerine dikilen penisi işlevini kaybetseydi sevgilisi İlknur T. ağır ceza istemi ile yargılanacaktı

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, İlknur T'nin (39), Değirmendere semtindeki bir otelde buluştuğu S.G'nin, uyuduğu sırada bıçakla cinsel organını keserek bitişikteki otelin çatısına attığı iddia edilen olaya ilişkin soruşturmayı tamamlandı.
Savcılığın, 2. Asliye Ceza Mahkemesine gönderdiği iddianamede, İlknur T'nin, ''Bıçakla kasten adam yaralamak'' suçundan, 1 ile 3 arasında hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Penis bulunamasaydı veya yerine dikilen penis işlevini görmeseydi İlknur T. ağır hapis cezası istemi ile yargılanacaktı. Sanık İlknur T'nin önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanacak.

POLİSLER EL FENERİYLE KESİK PENİSİ BULDU
İlknur T, Trabzon'un Değirmendere semtindeki bir otelde 3 Ağustosta birlikte olduğu S.G'nin uyurken penisini kesmiş ve bitişikteki bir otelin çatısına atmıştı. Yaralı S.G, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırılırken, polis fener yardımıyla yan binanın çatısında uzun süre aradıkları kesik penisi bularak hastaneye getirmişti. Buradaki ilk müdahalenin ardından İstanbul Tıp Fakültesine sevk edilen S.G'nin penisi, ameliyatla yerine dikilmişti.
Olayın ardından Rize'nin İyidere ilçesinde yakalanan İlknur T. ise nöbetçi savcılıkça alınan ifadesinin ardından, mağdur S.G'nin ifadesi ve sağlık durumuna ilişkin raporun beklenmesi için serbest bırakılmıştı. Daha sonra ifadesi alınan İlknur T'nin tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti.

OLAYI TÜM DETAYLARIYLA ANLATTI
Trabzon'da sevgilisinin penisini kesen İlknur T. olaydan sonra gözaltına alındığında sevgilisinin penisini kestiğini söyle anlatmıştı;
"İkimiz de aşırı alkollüydük. Bana ağır hakaretler etti. Bir anda canıma tak etti. Bir an kendimi kaybedip yatakta oturan Sinan'ın penisini tutarak bıçağı üzerine salladım. Bir hamle ile elimde kalan penisi açık olan camdan fırlattığımı hatırlıyor, gerisini hatırlamıyorum" dedi.
İlknur T "İki evlilikten 5 çocuk sahibi oldum. Daha sonra 2005'te tanıştığım Sinan G.'ye âşık oldum. Bir yıl sonra eşimden boşandım. Yaşadığım olayın şokunu halen üzerimden atamadım. "O an gözümün önünden gitmiyor" diyen Toptan, "Nasıl yaptığımı bilmiyorum. Kimse böyle olay yaşamak istemez, ama canıma tak etti. Bana yaşattıklarını ben bilirim. Keyfimden kesmedim. Normalde karıncayı bile incitecek insan değilim" ifadesini kullandı.

PENİS İŞLEVİNİ GÖRMESEYDİ AĞIR CEZA İSTENECEKTİ
Trabzon'da, başkasıyla evleneceğini söyleyen sevgilisi Sinan G.'nin (28) penisini bıçakla kesip otelin çatısına atan İlknur T.'nin (39) TCK'da yer alan "vücut dokunulmazlığına karşı işlenen suçlar"la ilgili maddelerden yargılanacağı belirtildi. Kaçtığı Rize'nin İyidere ilçesinde polise teslim olan İlknur T. çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Avukat Sibel Suiçmez, uzvun işlevini yeniden kazanması halinde İlknur T. hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar; işlevini kazanmazsa 5 yıldan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılabileceğini ifade etti.