Sinem Kobal, "İşi bırakıp Arda'yla Madrid'e gidecek misiniz?" sorusuna, "İşle, aşk ayrı" diye yanıt verdi. "Evlilik teklifi aldınız mı?" denilince de utandı: Bunlar özel konular!
 
Netleşen bir şey yok!
 
Sinem Kobal, Atletico Madrid'e gideceği iddia edilen Galatasaraylı sevgilisi Arda Turan'la, İspanya'ya gidip gitmeyeceğini açıkladı: "Henüz netleşen bir durum yok. Ama ilişkimiz, hiçbir zaman öyle bir tercih yapacak boyuta gelmez. O da ben de hem işimizi hem ilişkimizi devam ettirebilecek insanlarız."
 
Konuşmak istemeyiz
 
Arda'nın yurt dışına gitmesinin asla ilişkilerini zedelemeyeceğini de söyleyen Kobal, "Evlilik teklifi aldınız mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Bunlar özel konular ve beni utandırıyorsunuz. Biliyorsunuz ki, biz medya önünde ilişkimizi paylaşmaktan pek hoşlanmayan bir çiftiz."
 
Pembeli Arda!
 
Arda Turan, önceki akşam sevgilisi Sinem Kobal'la 'Evita' müzikalini izledi. İstanbul Kongre Merkezi'ndeki gösteriye pembe pantolonla giden Turan, soruları yanıtsız bıraktı. Gösteri merkezinde görevli korumalar gazetecilere müdahale edince Arda, "Siz karışmayın!" dedi.