Gerçek ortaya çıktı Kanal D'deki "Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Berrin'i Yıldız Çağrı Atiksoy'un yüzü geçen kış sivilce içinde kalmıştı. Ekrana yansıyan sivilceli görüntüsü nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Yıldız Çağrı Atiksoy'un yüzü 2.5 ay önce birden düzeldi. Yıldız Çağrı Atiksoy'un yüzüne uygulattığı pembe maske ile pürüzsüz cilde kavuştuğu iddia edildi. Hatta bir firma bunun üzerinden reklam yaptı. Bazı güzellik merkezleri ve eczanaler İYıldız Çağrı Atiksoy'un cildini güzelleştiren mucize maske' diye bu ürünü pazarladı.

DAVA AÇIYOR

Yıldız Çağrı Atiksoy şunları söyledi: "Bir sağlık problemi yaşadım. Bu da cildimi etkiledi. Yüzüm pembe maske ya da kozmetik ürünlerle iyileşmedi. Bir doktora gittim. İlaç ve merhem tedavisi gördüm. İnsanlara maske ya da ilaç satmak için adımı kullanan herkese dava açacağım.

İnsanlara 'Ben maskeyle iyileşmedim' demekten yoruldum."Atiksoy'un tedavisini yürüten Dr. Neslihan Dolar "Yıldız Hanım maske kullanmış, yüzünü daha kötü yapmıştı. Kendisine krem ve ilaç tedavisi uyguluyoruz" dedi.