Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Belediye Başkan aday adayı Yalçın Pekgüzel tarafından düzenlenen iftar yemeğin İl Yönetimi iftarda yönetimle birlikte partilileri bir araya getirdi. Aydın Sanayi odası (AYSO) Restoran"da düzenlenen iftar yemeğine yöneticiler eksiksiz katılırken partililer de yoğun ilgi gösterdi. Ev sahibi Yalçın Pekgüzel davetlilerle tek tek ilgilendi.
İftar yemeğine AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, İl Başkanı ve Aydın İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser, Kadın Kolları başkanı Demet Pilevneli, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten"in yanı sıra Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka, Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, il, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetimi, belediye meclis üyeleri ve bazı partililer katıldı.
Yemek arasında konuklarına seslenen aynı zamanda Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı ve AK Parti Aydın Belediye Başkan aday adayı Yalçın Pekgüzel, konuklarına davete gösterdikleri icabetten dolayı teşekkür etti. Pekgüzel, yemekte projeleri ve yıllardır siyasetteki birikimi ile başkan adaylığına hazır olduğu mesajını verdi. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Yalçın Pekgüzel, “Bu yola çıktıysak elbette ciddi hazırlıklarımız var. Henüz daha yolun başındayız ama, hedefimiz Aydın"a ve Aydınlılara yaraşır bir şehir oluşturmak” dedi.