Nazilli"ye bağlı Arslanlı Beldesi"nde bir evde çıkan yangında can pazarı yaşandı. 3 katlı bir evin oturma odasındaki televizyonun patlaması ile başlayan yangın korku ve paniğe neden oldu. Korkudan balkondan atlayan kadın zemine çakılırken, üçüncü katta mahsur kalan 3 kişi itfaiye merdiveni ile kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre saat 09.30 civarında Arslanlı-Bayındır yolu üzerinde bulunan ve Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan"ın yeğeni olduğu öğrenilen İbrahim Özkan"a ait üç katlı evde çıktı. Oturma odasında televizyon seyreden Özkan ailesi bir anda izledikleri TV"nin patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırdı. Patlamanın ardından çıkan yangında ortalığı duman kaplayınca diğer odalara geçerek kurtulmaya çalıştı. Altında işyeri bulunan evin birinci katında çıkan yangın nedeniyle dışarı çıkamayıp mahsur kalan ailede anne Emine Özkan balkona çıkarak yardım istedi. Oradan altta bulunan dükkanın güneşliğine ulaşmaya çalışan Emine Özkan, bir anda 4 metre yüksekliğindeki balkondan aşağıya düştü. Evde mahsur kalan İbrahim Özkan ile çocukları bir üst kata çıkarak yardım bekledi.
Nazilli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler kısa sürede olay yerine gelerek, önce itfaiye merdiveni ile evde mahsur kalan aile fertlerini kurtardı. Oturma odasında çıkan yangın ise kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Birinci kattan aşağıya düşen Emine Özkan ise olay yerine gelen ambulanstaki doktor ve sağlık ekinin incelemesinin ardından ayakta tedavi edildi. İtfaiye ekiplerince yapılan ilk incelemede 55 ekran bir televizyonun izlendiği sırada patladığı ve evde bulunanların kısmi şekilde dumandan etkilendiği belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.