Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcu Pascal Nouma, minik oğlu Noah ile birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. Beşiktaş'a transfer olduğu günlerden bu yana aykırı davranışlarıyla sık sık gündeme gelen Nouma, tatilde de bu huyundan vazgeçmedi. Nouma, Zuma Beach'te vakit geçirdikleri sırada çişi gelen oğlunu, tuvalete götürme gereği duymadı.

OĞLUNA ÇİŞİNİ YAPTIRDI

Oğlunu herkesin ortasında plaja işeten Nouma, bu ilginç anlarına arkadaşlarını da ortak etti. Nouma'nın oğlunun plaja işediği anlar böyle görüntülenirken, herkesin aklına ünlü futbolcunun Beşiktaş'ın antreman sahasında sergilediği görüntüler geldi. Nouma, Beşiktaş'ta top koşturduğu sırada antreman sahasına büyük bir rahatlıkla işemişti.Rahat tavırlarıyla tanınan Fransız futbolcu Pascal Nouma, minik oğlu Noah, çişini yaparken bu anı ölümsüzleştirmek istedi. Pascal, objektiflere böyle poz verdi.

OĞLUNU KUCAĞINDAN İNDİRMEDİ

Eski futbolcu önceki gün ise oğlu Noah ve eşiyle denizdeydi. Cennet Koyu'na demirli tekneden Nova'yla birlikte denize giren Nouma, gün boyunca oğlunu kucağından indirmedi.