Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partilerin Kuşadası'ndaki ilçe merkezlerinde bayramlaşma yapıldı. Demokratik Sol Parti'de bayramlaşma ilk gün gerçekleştirilirken, diğer partilerin büyük çoğunluğu bayramlaşma için Ramazan Bayramı'nın ikinci gününü tercih etti.
Partilerdeki ilk bayramlaşma bugün saat 13.00'de CHP ve MHP'de gerçekleşti. CHP İlçe binasında düzenlenen bayramlaşma törenine hem partililer hem de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Törende konuşan CHP Kuşadası İlçe Başkanı M. Esat Altungün, hem partililerin hem de Kuşadalıların bayramını kutladı.
Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki bayramlaşma töreni de saat 13.00'de yapıldı. MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, MHP Kuşadası İlçe Başkan Yardımcısı Hayati Atlı, MHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Abdullah Sarı ve Ülkü Ocakları Kuşadası Şube Başkanı Tuncer Biltekin'in de da katıldığı ilçe merkezindeki törende, çok sayıda MHP'li bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında bir konuşma yapan MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, "Partim adına tüm Kuşadası halkının mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Dileriz ki bu
bayramla birlikte halkımız hak ettiği huzur ve refaha bir an önce kavuşur" diye konuştu. Parti binasındaki bayramlaşmanın ardından MHP Kuşadası ilçe yönetim kurulu üyeleri huzur evindeki yaşlılar ile şehit ailelerine ziyaret etti.