Türkiye"nin çeşitli şehirlerinde olduğu gibi Aydın"da da otopark işletmelerini alan Özyıldız Parkomat Şirketi, yeni sezona daha bilinçli ve güler yüzlü bir kadro ile çıkıyor. Şirket, uzman ekiplerce Aydın"da parkmen olarak görev yapan personele "İletişim" seminerleri vermeye başladı.

“BİZ DEĞNEKÇİ DEĞİLİZ”
Özyıldız Parkomat Şirketi olarak Aydın"da olduğu gibi ülkenin değişik illerinde modern otopark yönetim ve işletim hizmeti verdiklerini ve kendilerinin kesinlikle büyük şehirlerde adını "Değnekçi" denilen gruplarla karıştırılmamasını isteyen Şirketin Müdürü Halit Altıok “08 Şubat 2006 tarihinde Aydın"da başladığımız bu hizmeti en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Firma olarak Aydın"da çalıştırdığımız yaklaşık 40 kişinin tamamı da Aydınlı hemşerilerimizden oluşmaktadır. Amacımız Aydın halkına en iyi hizmeti sunmaktır” dedi.
Bu kapsamda personel eğitimlerine de ağırlık verdiklerini kaydeden Şirket Müdürü Altıok “Özyıldız Parkomat Şirketi, Belediye"nin uhdesinde bulunan ana arter, cadde, bulvar, açık ve kapalı alan otopark bölgelerinde modern bir otopark yönetim ve işletim hizmeti sunmak için ilgili kuruluşlarla koordinasyon içerisinde çözüm üreten ve profesyonel otopark işletmeciliği yapan bir firmadır. Bu felsefemizi yaşama geçirmek için şirket personelinin özel eğitimli, üniformalı, sürücülerin yanı sıra halkla iyi ilişkiler kurabilen ve temsil yeteneği yüksek olan kişilerden seçmeye gayret ettik. Şimdi de tüm personelimize hizmet içi eğitim ve özellikle "İletişim" konularında seminerler veriyoruz. Amacımız Aydın halkına en iyi hizmeti sunmak” dedi.
İhalede yapılan sözleşme gereği Aydın halkının otopark ücreti olarak verdiği her kuruşun vergisinin verildiğini ve bu miktarın büyük bir kısmının da Aydın Belediyesi aracılığı ile Aydın Halkı"na hizmet olarak geri döndüğünü kaydeden Altıok, “Firma olarak istek ve şikayet hattı da oluşturduk. Şirketimizle ilgili öneri istek ve şikayetleri bundan sonra halkımız 2122305 numaralı telefona iletebilecekler. Biz de hr öneri veya şikayeti titizlikle değerlendireceğiz. Ekibimize, park hizmeti ve trafik düzeninin yanında araçların güvenliği konusunda da eğitimler veriyoruz” dedi.
Özyıldız Parkomat Şirketi Müdürü Halit Altıok ayrıca, Aydın"da hizmet vermeye başladıkları günden bu yana sorumluluk sahaları arasında yer alan bölgede oto hırsızlığı ve otodan hırssızlık olaylarının da yok denecek kadar azaldığını kaydetti.