Kutlu doğum haftası sebebiyle düzenlenen ve yaklaşık 3 bin kişilik Mevlitli keşkek hayrına çok sayıda sanayi esnafının yanı sıra protokol üyeleri de katıldı.
Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin kendi aralarında topladıkları paralarla düzenledikleri hayra Nazilli Garnizon Komutanı Ekrem Turan, İlçe Jandarma Komutanı Seydi Salman, Nazilli Belediye Başkan Vekili Vahit Aysan, Başkan Yardımcıları Mustafa Akaya, Mesut Erdemir ve İbrahim Özkan ile Belediye Meclis Üyeleri, Daire müdürleri Belediye çalışanları ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.
Etkinlikle ilgili bilgi veren Park Bahçeler Müdürü Hülya Sungur; “Kutlu Doğum Haftası sebebi ile birde posta başı arkadaşlarım ve işçilerimizin kaza ve beladan uzak olması için, Park ve Bahçeler personeli arkadaşlarımızla keşkek hayrı yapmak istedik. Yaklaşık 3 bin kişiye keşkek hayrında bulunduğumuz bu etkinliğimize katılan ve bizleri yalnız bırakmayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah Belediyemizi ve Park, Bahçe personelimizi korusun ve onlara güç versin. Allah kabul etsin” dedi. 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg