İşte, paparazzilerin peşinden koştuğu medyatik Paris"in Türkiye"deki röportajı...

HABERTURK kanalında "Söz Sende" programını yapan Balçiçek Pamir, Paris Hilton ile 10 dakikalık bir röportaj yaptı.

Röportajın başında Balçiçek Pamir, Paris Hilton"a bir nazarlık hediye etti. Ne olduğunu pek anlamadan bakan Hilton"a Pamir, bunun kötü şanstan kendisini koruyacağı açıklamasını yaptı.

İşte Pamir"in yaptığı röportajın ayrıntıları:

Pamir:Sen hayatı çok merak edilen birisin. Özellikle dün havaalanında olan olay hakkında paparazzi ordusuyla yaşanan olay hakkında ne düşünüyorsun?

Hilton:Benim için gerçekten çok heeycan verici yeni ülkelere gidip yeni insanlar tanımak. Bazen paparazziler kontrolden çıkabiliyor herşey.

Pamir:İnsanlar senin hayatını, giyim tarzını, saç modelini bilmek istiyor. Bu sıkıcı bir şey mi senin için yoksa iyi mi herşey yolunda mı?

Hilton:Ne için?

Pamir:Yani insanların seni merak etmesi, yaşam, giyim tarzını ayakkabılarını hep merak ediyorlar. Ne düşünüyorsun sıkıcı değil mi?

Hilton:Kesinlikle değil. Bence çok eğlenceli. İnsanların benim modamı beğenmesi çok güzel. Benim tasarımlarımı beğenmesi çok güzel. Türkiye"de yeni bir şubemi açacağım bu yüzden çok heyecanlıyım.

Pamir:Güzellik yarışmasında jüri olacaksın bu gece. Güzellik senin için ne anlama geliyor?

Hilton:Güzellik aslında içten gelen bir şey. Bence kendini nasıl taşıdığında alakalı, kendi modanı nasıl yarattığınla alakalı. Ben de Miss Turkey yarışmasına katılacağım için çok heeycanlıyım.



Pamir:Sen kendini seksi hissediyor musun yoksa güzel misin?

Hilton:Bence güzel olmak daha iyi.

Pamir:Fark nedir sence?

Hilton:Bence güzel olmak çok daha elegan bir şey. Seksi olmak eğlenceli ama gece kulübüne gitmek ya da bir erkek arkadaş için geçerli. Ama bence güzellik daha önemli.

Pamir:Sence dünyadaki en güzel kadın kim?

Hilton:Prenses Diana, Marilyn Monreo.

Pamir:Madonna"yı seviyor musun?

Hilton:Çok seviyorum.

Pamir:Marilyn Monreo ve Madonna çok farklı..

Hilton:Bence üçü de değişik zamanlardan gelen değişik sarışınlar. Hepsi de çok güçlü ve kendilerine inanan kadınlar. Yeni trendler belirleyen kadınlar. Özellikle Madonna bu konuda çok başarılı.

Pamir:Çirkin kadın yok bakımsız kadın var derler, bu konuda aynı fikirde misin?

Hilton:Bence bir çok insan için hayatta daha da güzel ve önemli şeyler var. Bazı insanlar nasıl göründükleri konusunda fazla düşünmüyorlar. Bence bu tamamen kişisel bir durum.

Pamir:Bir kadın çok güzel kıyafetler ya da makyajsız güzel görünebilir mi?

Hilton:Tabi ki. Bence doğal güzellik en güzeli. Tabi ki giyinmek çok eğlenceli. Ne kadar pahalı aldığınız önemli değil. Sizin nasıl nasıl taşıdığınız ve nasıl giydiğiniz önemli.

Pamir:Herhangi bir güzellik sırrınız var mı?

Hilton:Ben çok su içerim ve çalışmaya da giderim, antreman yaparım, eğitmenlerim var, dağlarda koşarım, çok spor yaparım.

Pamir:Bir kasenin içine bir şeyler koyuyordun makyaj yapmadan önce..

Hilton:Kasenin içine su ve buz koyup makyajdan önce bunu yüzünüze sürerseniz cildinizi çok iyi korur.

Pamir:Müzik, modellik hangisini daha çok seviyorsun?

Hilton:Ben her şeyi yapmayı çok seviyorum. Müziği de çok seviyorum, aslında yeni bir albüm üzerinde çalışmaya başladım. Sadece kendi ürünlerim için mankenlik yapıyorum. Ama yaptığım herşeyi seviyorum

Pamir:Çalışmanın en eğlenceli kısmı senin için ne? Partiler mi?

Hilton:Daha gençken partilere daha düşkündüm. Ama şimdi kendi ürünmelerimi tasarlamayı, onları düzenlemeyi düşünüyorum, Kendi kıyafetlerimi giymek benim için çok eğlenceli.

Pamir:Yeni bir şovun olacakmış? Bu konuda neler söyleyeceksin?

Hilton:Evet, yeni bir şovum olacak. Bunu MTV için yapacağız. Realitiy Show olacak. Onu da burada başlatacağım. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Aslında bu program benim yeni en iyi arkadaşım için bir arayış programı olacak. Onunla birlikte bir eve yerleşeceğiz. Gerçekten çok heyecanlı.



Pamir:Her zaman eğlenmiyorum dedin. Partilerde de çalışıyorum dedin, doğru mu?

Hilton:Evet, insanlar beni parti yapıyor gibi görüyorlar. Oradan para aldığım için gittiğimi düşünüyorlar. İnsanlar o yüzden normalde de dışarı çıktığım zaman beni çalışıyor zannediyorlar.

Pamir:Güney Afrika"ya gittin. Bu konuda bir şey söyleyebilir misin?

Hilton:Orada yetim kalan çocukların bir barınağına gittik. Öksüz çocuklarla konuştum, tanıştım. Tanrı bana bu kadar şey vermişken bunları tekrar geri vermek benim için çok önemli.

Pamir:Onlara imzalı resimler verdin. Bu biraz eleştirildi. Sen bu konuda neler düşünüyorsun?

Hilton:Ben bir okula gitmiştim orada çalışan insanlar bana imzalamam için bir kaç fotoğraf vermişti. Ben de imzaladım. Hayır diyemeyeceğim için de imzaladım, verdim.

Pamir:Çocuk evlat edinmek konusunda ne düşünüyorsun?

Hilton:Bence çok önemli birşey. ayatınızın bir noktasında yapabileceğiniz çok mükemmel birşey.

Pamir:Angelina Jolie"nin yaptığı hayırlar konusunda ne düşünüyorsun?

Hilton:Angeline Jolie"yi çok seviyorum. Sadece güzel bir kadın değil, ayrıca da çok büyük bir kalbi olan bir kadın. Çocuklarına çok iyi bakıyor. Dünyayı geziyor ve insanlara yardım ediyor.

Pamir:Evlilik hakkında ne düşünüyorsun?

Hilton:Ben de evlenmek istiyorum tabi ki.Önümüzdeki bir kaç sene içinde kendi ailemi kurmak istiyorum. Çünkü hayatımızı bu tamamlıyor.

Pamir:Hakkınızda çıkan olumsuz haberler için ne düşünüyorsunuz?

Hilton:Artık onlara çok aldırmıyorum. O kadar çok negatif haberler oluyor ki ben de onları fazla dinlemiyorum. Doğru olmayan şeyler yayınlandığı zaman açıkçası ben de artık aldırış etmiyorum.

Pamir:Onları çok okur musun?

Hilton:Hayır. Aslında ben çok meşgulum onları okuyacak vaktim yok. Televizyon da seyretmiyorum.

Pamir:Politikayla da pek ilgilenmiyorsun herhalde

Hilton:Yani biraz ilgileniyorum.

Pamir:Politika hakkında ne düşünüyorsun peki?

Hilton:Ne mi düşünüyorum? İlginç.

Pamir:Basit Hayat (Simple Life) diye bir reality show"un var. Basit hayat Paris Hilton için ne ifade ediyor?

Hilton:Simple Life bizim için gerçekten küçük bir kasabaya yerleşip orada yaşamak. Aslında benim normal hayatımdan çok daha farklı bir hayat yaşadığımız çok küçük bir kasabaydı. Show boyunca Amerika"nın bir çok şehrine gittik.

Pamir:Dünyadaki en zengin kadınlardan birisin para senin için ne ifade ediyor?

Hilton:Ben kendimi tabiki çok şanslı hissediyorum. Çünkü şimdi olduğum konumda yaptığım herşeyi ben kendim elde ettim. Para olduğu zaman da bunu geri vermek gerektiğini düşünüyorum.

Pamir:Para hakkında konuşmak istemiyorum dedin çok fazla ama çok kazanıyorum, günde 1 milyondan fazla kazanıyorum dedin bu doğru mu?

Hilton:Pardon? ...okey... (Gülümsedi ve cevaplamak istemedi)

Pamir:Sana hayran bir çok Türk erkeği var. Onlara ve Türk kadınlarına bir mesajın var mı?

Hilton:Burada olmaktan çok heyecan duyuyorum. Türkiyeyi ve istanbul"u çok seviyorum, istanbul çok güzel bir şehir. Bu gece de güzellik yarışmasındaki kızları görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım bu gecenin sonunda da bir gece klübüne gideceğim.

TELEVİZYONGAZETESİ