HABER SERVİSİ-Aydın"da projelerini Aydın Halkıyla, kamuoyuyla paylaşan CHP Aydın Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, her bir projesinin ne kadar istihdam yaratacağını da açıkladı.
Projelerinde binlerce kişiye iş imkânı sağlayacağını belirten Çerçioğlu, Aydın"ın en önemli sorununun işsizlik olduğunu; bu ekonomik krizde binlerce insanın işsiz kaldığını, fabrikaların küçülmek zorunda kaldığını, hükümetin krize önlem almakta geciktiğini ifade etti.
Ülkemizi kasıp kavuran krizin, Aydın"da da çok büyük etkileri olurken, herkes aş iş derdine düşmüşken, Aydın Belediyesinin kaynaklarını daha doğru kullanması gerektiğini ifade eden Çerçioğlu, Böyle bir ortamda teleferik projesine 3 milyon TL yatırılmasını anlamakta güçlük çektiğini belirtti.
Kim yaparsa yapsın istihdam yaratan her projeye sahip çıktıklarını söyleyen Çerçioğlu; “Bir projeye 3 milyon TL gömeceksiniz. O projede 5 kişi çalışacak. Bu doğru bir yönetim tarzı değildir. Belediyenin parası Aydınlınındır. Bu para böyle çarçur edilmemelidir” diye konuştu.
AKP Hükümetinin yanlış politikalarla vatandaşı yoksullaştırdığını da ifade eden Çerçioğlu, AKP adayı Ancın"ın da bu hükümet politikalarını Aydın"da devam ettirmek istediğini, beceriksiz yönetimler yüzünden ülkenin ve Aydın"ın halinin ortada olduğunu belirtti.